Aamupaino 67,6kg. Vointi on ollut todella hyvä. Eilen oli niin uskomattoman energinen olo mitä en muista olleen ikuisuuksiin. Vatsa muistutti pienellä kurinalla totuttuihin ruoka-aikoihin mutta ei oikeastaan ollut nälkä. Enemminkin teki mieli jotain hyvää mutta se meni ohi parilla kupillisella vihreää teetä.
Iho on tullut todella hyväksi. Atooppisesta ihosta kärsivänä ei uskoisi että se oli paikoittain melko korppu vielä viime viikolla ja nyt silkin pehmoinen. Huonounisena on unen laatukin parantunut. Nukun sikeästi enkä herää montaa kertaa yössä kuten ennen jokaiseen räpsähdykseen. Ja mikä parasta, lasten kanssa jaksaa touhuta paremmin kun olo on jotenkin virkeämpi :)
Heikotus paaston aikana on mietityttänyt mutta ihmettelen että ei mitään huono oloa ole ollut. Ei huimaa eikä heikota mikä on hyvä. Uskaltaa jatkaa. Aiemmin kärsin huonosta ruokavaliosta johtuen verensokerin heilahteluista ja välillä tuli semmoinen outo kupliva olo, vähän kuin olisi syvästä unesta säikäytetty hereille. Tunsin mieletöntä tarvetta ottaa torkut kun semmoinen "kohtaus" tuli. Sitä tutkittiin jopa narkolepsiana mutta onneksi mitään ei löytynyt. Mutta tämä vaiva on myös poissa nyt. Ilmeisesti paastomehu pitää sokerit tasaisina.